• Over ons - Viacryp

Over ons

Maak kennis met het managementteam van Viacryp

Over ons - Adam Knoop - Viacryp

Adam Knoop

Algemeen Directeur

Adam is als oprichter van databedrijf Hot ITem al 20 jaar intensief bezig met ‘big data’. Steeds meer organisaties werken met data en gebruiken feiten om tot inzicht te komen. In de afgelopen jaren is Adam vaak betrokken geweest bij projecten om tot betere marketinginformatie te komen, waarbij privacy een ‘hot item’ was.

Met het toenemende gebruik van data is ook het belang van het zorgvuldig omgaan met privacy toegenomen. Adam heeft voor het eerst met pseudonimisatie te maken gehad als consultant voor het ministerie van VWS, waarbij grote hoeveelheden zorgdata voor analysedoeleinden zijn opgeslagen.

Viacryp levert innovatieve oplossingen, die het mogelijk maken om zowel nuttige analyses te doen als de privacy van personen te respecteren. Adam is trots dat hij als directeur van Viacryp iets kan bijdragen om dit belangrijke vraagstuk op te lossen.

Over ons - Patrick van den Bos - Viacryp

Patrick van den Bos

Commercieel Directeur

Vanuit zijn jarenlange ervaring in de financiële sector heeft Patrick van dichtbij meegemaakt hoe de digitale klantbehoefte en de opkomst van big data de financiële sector hebben veranderd.

Hij ziet als geen ander de noodzaak van transparantie bij organisaties over de manier waarop zij omgaan met persoonsgegevens en onderstreept het belang van doeltreffende maatregelen om deze gegevens optimaal te beveiligen.

Door zijn kennis van de zakelijke markt kent hij de verschillende belangen binnen organisaties en weet hij de brug te slaan tussen business en compliance.

Vanuit de rol als Trusted Third Party is hij de onafhankelijke sparringpartner die organisaties helpt om de juiste keuze te maken als het gaat om maximaal gebruik van aanwezige data met bescherming van de privacy.

Over ons - Edwin Kusters - Viacryp

Edwin Kusters

Technisch Directeur

Edwin is als technisch directeur van Hot ITem al 18 jaar betrokken bij veelal grote BI-projecten. Steeds vaker constateerde hij dat opdrachtgevers bepaalde klantanalysewensen hadden die in strijd waren met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Hij ging op zoek naar een oplossing die het toch mogelijk maakte om dergelijke analyses te kunnen uitvoeren. Dit heeft de basis gelegd voor de oprichting van Viacryp.

Met de diensten die Viacryp biedt, kunnen opdrachtgevers met bescherming van de privacy, gedrag analyseren, metingen doen en profielen opstellen.

Door zijn diepgaande kennis en toekomstgerichte visie is Edwin een graag geziene spreker op het gebied van pseudonimisatie van persoonsgegevens.

Waarom kiezen voor Viacryp?

Trusted Third Party

Door onze positie als Trusted Third Party, bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig pseudonimiseerproces en voldoet u aan de gestelde organisatorische maatregelen.

Wettelijke eisen

Onze diensten helpen u te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bij het verwerken van persoonsgegevens.

Sterk netwerk

Door ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij u introduceren bij specialisten op het gebied van privacywetgeving, dataverwerking en business improvement.

Bewezen aanpak

Met onze extern gevalideerde techniek & processen en een bewezen aanpak bieden wij u een goede combinatie van zorgvuldigheid en snelheid.

20 jaar ervaring

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van Privacy & Data Governance, Privacy Enhancing Technologies, Business Intelligence en Analytics.

Privacy-expertise

Onze unieke dienstverlening en gebruikte technieken hebben geleid tot diverse nominaties en prijzen op het gebied van privacy en data-analyse.

Ervaar 8 weken lang het gemak van pseudonimisering via een Trusted Third Party!

© Copyright - Viacryp B.V.