Onze oplossingen voor het pseudonimiseren van persoonsgegevens

Viacryp biedt Privacy Enhancing Technologies (PET) aan om veilig en gecontroleerd gegevens te pseudonimiseren.

Door onze positie als Trusted Third Party kunnen onze klanten, met respect voor privacy, gedrag analyseren en profielen opstellen. Onze extern gevalideerde techniek en proces bieden de zekerheid dat individuele persoonsgegevens niet meer kunnen worden afgeleid uit de verwerkte data.

We bieden anonimiseringsdiensten voor verwerking achteraf, archiveringsdiensten en realtime-diensten.

We adviseren onze klanten bij het nemen van de juiste maatregelen om gepseudonimiseerde en anonieme verwerking van persoonsgegevens uit te voeren. Dit doen we veilig en conform de voorwaarden van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens pseudonimiseren - Viacryp

Onze basisdienst bestaat uit het pseudonimiseren van persoonsgegevens. Hiervoor passen we de principes toe van onomkeerbare pseudoniemen en indikken van gedrag. De gepseudonimiseerde gegevens zijn de bron voor verdere verwerking door onze opdrachtgevers.

Persoonsgegevens proportioneel delen - Viacryp

Onze filterdienst biedt de mogelijkheid om persoonsgegevens proportioneel en daardoor met respect voor privacy te delen. Wij filteren de informatie op basis van een vakkundig gepseudonimiseerde whitelist en sturen alleen de informatie door van individuen die op de whitelist voorkomen.

Privacy consultancy - Viacryp

Wij kunnen u samen met onze partners adviseren op het gebied van privacy governance, bij het inrichten van het proces rondom datagebruik en over de toepassingsmogelijkheden van onze diensten.

Wilt u meer weten over het pseudonimiseren van persoonsgegevens via een Trusted Third Party? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.