Heliview Data Privacy congres

Heliview Data Privacy Congres - Viacryp

Viacryp is Gold Partner van het Data Privacy Congres, georganiseerd door Heliview. Dit congres zal plaatsvinden op 14 oktober 2015 in het Feijenoord stadion te Rotterdam.

Data governance, data privacy en data risk management

De hoeveelheid klantdata die een organisatie ter beschikking heeft, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. De waarde van data wordt daardoor steeds belangrijker. Privacy blijft een issue waar bedrijven niet meer omheen kunnen. Om het vertrouwen van klanten, burgers en andere stakeholders te krijgen is een gedegen privacystrategie een absolute voorwaarde. Dit congres helpt bedrijven met hun data governance, data privacy en data risk management, zodat men voldoet aan wet- en regelgeving en zich geen zorgen hoeft te maken over hun privacy strategie. Hierbij kijken we naar de processen, de factor mens en de techniek.

Key-note Viacryp

Edwin Kusters, privacyexpert en een van de oprichters van Viacryp B.V., verzorgt een key-note waarin hij het proces van pseudonimisering en de juridische context bespreekt. Aan de hand van diverse klantcases worden de vele praktische toepassingen en mogelijkheden van deze methode getoond.

Website Data Privacy Congres