Downloads - Viacryp

Downloads

 • Dienstverlening Viacryp

  Beschrijving van de diensten die Viacryp biedt om veilig en gecontroleerd persoonsgegevens te pseudonimiseren.

 • Factsheet Viacryp

  Gedetailleerde beschrijving van de pseudonimiseeroplossing van Viacryp.

 • Auditraamwerk Viacryp

  Beschrijving van het auditraamwerk van Viacryp. Door audits uit te voeren op basis van dit raamwerk wil Viacryp haar rol als onafhankelijke Trusted Third Party bevestigen en aantonen dat zij op een veilige en gecontroleerde wijze persoons- en gedragsgegevens verwerkt.

 • Conformiteitsverklaring Viacryp

  Verklaring van DNV-GL dat Viacryp voldoet aan de auditcriteria met betrekking tot gerealiseerde technologie, de getroffen beheersmaatregelen rond de cryptografische systemen en (beheer)processen voor de generieke pseudonimisering van persoonsgegevens.

 • Management Systeem Certificaat DNV

  Certificaat van DNV ter bevestiging dat het managementsysteem van Viacryp B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de Informatie Beveiliging Management Systeem norm: ISO/IEC 27001:2013.

 • Whitepaper pseudonimisering

  Whitepaper over pseudonimisering, opgesteld door de Data Protection Focus Group: richtlijnen voor de rechtmatige inzet van pseudonimiseringsoplossingen in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR).

Wilt u meer weten over het pseudonimiseren van persoonsgegevens via een Trusted Third Party? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.