Pseudonimiseer wordt Viacryp

Naamswijziging: Pseudonimiseer wordt Viacryp

Vanaf 1 juli 2017 gaat Pseudonimiseer B.V. verder onder de nieuwe naam Viacryp B.V. Viacryp, een anagram van privacy, staat voor privacybescherming bij data-analyse.

Snelle groei Pseudonimisatiediensten

In 2013 zijn wij gestart met onze dienstverlening rondom het pseudonimiseren van persoonsgegevens. In de eerste jaren van ons bestaan waren we nog vooral bezig met het vergroten van het bewustzijn rondom de noodzaak tot bescherming van persoonsgegevens in combinatie met de nieuwe Europese wetgeving. Daarna hebben we een snelle groei doorgemaakt en zijn steeds meer organisaties in zowel de private als publieke sector actief gebruik gaan maken van onze pseudonimisatiediensten.

Samenwerking

De samenwerking met onze partners Hot ITem en Future Facts blijkt hierbij een extra onderscheidende factor. Hot ITem is specialist in Performance Improvement met behulp van privacy-compliant Business Intelligence en Future Facts is gespecialiseerd in Business Analytics dienstverlening. Met deze partijen kunnen wij onze klanten, indien gewenst, al vroeg in het veranderproces adviseren over de te nemen stappen en helpen met de organisatiebrede inrichting en implementatie van gecontroleerd en veilig gebruik van persoonsgebonden data.

Uitbreiding activiteiten binnen EU

Deze gezonde basis heeft investeringsmaatschappij De Hoge Dennen in 2016 doen besluiten een minderheidsbelang te nemen in Pseudonimiseer. Hiermee kunnen wij een volgende grote stap zetten. Ook buiten Nederland zien we een groeiende belangstelling voor onze diensten en daarom hebben we besloten onze activiteiten uit te breiden naar andere EU-lidstaten. Met onze nieuwe internationale bedrijfsnaam Viacryp zijn wij klaar voor deze mooie nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe website

Met deze naamswijziging hebben wij ook een nieuwe, gebruikersvriendelijke website ontwikkeld, zodat u nog sneller kunt vinden wat u zoekt.

Vragen?

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact op met Adam Knoop, Algemeen Directeur Viacryp.